Avoimet työpaikat

01.09.2016

Haemme automaatio-osastollemme kahta automaatiosuunnittelijaa


Automaatio-osasto vastaa logiikkaohjelmoinnista, käyttöliittymäsuunnittelusta ja sähkösuunnittelusta. Logiikkaohjelmointiin liittyy kiinteästi koneiden testaukset, dokumentointi, käyttöönotto asiakkaan tehtaalla ja asiakkaan henkilökohtainen koulutus. Viennin osuus on yli 65 % toiminnastamme, joten työ edellyttää hyvää englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta.

Arvostamme innovatiivisuutta ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana projektiryhmää. Joustavuus on keskeisiä kilpailuetujamme. Sopiva koulutustausta on joko automaatioinsinööri tai diplomi-insinööri.

Tarjoamme ammatillisesti haastavia ja kiinnostavia tehtäviä kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä vaativan liikkeenohjauksen että robotiikan parissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 23.9.2016 mennessä sähköpostitse otsikolla Automaatiosuunnittelija osoitteeseen juha.kiiskinen@jomet.fi.

Lisätietoja antaa automaatio-osaston johtaja Juha Kiiskinen. Lähetä mahdolliset kysymyksesi ja/tai soittopyyntö sähköpostilla: juha.kiiskinen@jomet.fi.

 
 

Ota yhteyttä

 

Jätä tämä tyhjäksi


 
 

Jomet Oy

 
 

Jomet Oy


PL 27
(Lammintie 518)
30101 Forssa
010 404 6200
jomet@jomet.fi

 
 
login Synergia Foxy